Balanswandeling

Eerst even kennismaken?

De balans is zoek, ja dat durf je wel toe te geven. En dat je er iets aan wilt doen is ook helder. Je twijfelt alleen nog over het Je Basis in Balans-traject.

Dan nodig ik je graag uit voor een Balanswandeling. In de Balanswandeling maak je kennis met mij en mijn manier van samenwerken met de natuur. Zie het als een ‘proefsessie’ waar je direct al heel veel waarde uithaalt.

Wat doen we in de Balanswandeling?

De Balanswandeling start met een geleide wandelmeditatie, zodat je helemaal arriveert op de plek en in het moment. De oefening die ik je daarna heef, brengt direct inzicht in je huidige situatie. Wat vraagt om aandacht in jouw leven?

Na afloop van de Balanswandeling kun je al jouw vragen stellen. Als ik denk dat het Je Basis in Balans-traject passend voor je is, vertel ik je er met liefde meer over.

Wat neem je mee uit de Balanswandeling?

Naast een kennismaking met mij en mijn manier van werken, geeft de Balanswandeling ook direct persoonlijk resultaat. De natuur doet altijd als vanzelf haar werk – door in de buitenlucht te zijn, vermindert je stress en ervaar je direct meer rust. Dit neem je mee in de rest van je dag.

Daarnaast heb je na de sessie helder inzicht in jouw huidige situatie. We werken met natuurlijke elementen en zo maak je zichtbaar wat je van binnen voelt. Geen zorgen als je vreest dat je niet creatief genoeg bent. Ik leid je er liefdevol doorheen.

In het kort:

  • In de Balanswandeling maak je kennis met mij en de manier waarop ik samenwerk met de natuur, tijdens een coachingsessie van ongeveer 1,5 uur.
  • Je ervaart direct de helende werking van de natuur door buiten in beweging te zijn.
  • Je krijgt helder inzicht in jouw vraag of probleem van dit moment, of je nu wel of niet kiest voor een volledig traject.

Investering

De investering voor de proefsessie is €120,- (incl. BTW).

Heb je een vraag of wil je graag direct een Balanswandeling inplannen? Stuur me dan een berichtje via marieke@jewildenatuur.nl of 06-13566880. Je bent van harte welkom!