Wat vinden mensen van natuurcoaching met Marieke?

Je bent er helemaal. Ik merk dat je met jouw volledige aandacht bij mij bent.

Nadine

In de natuur word je rustiger en kom je meer tot jezelf, maar de begeleiding van Marieke brengt je nog een stapje verder. Ze creëert een fijne sfeer en geeft opdrachten die helpen om meer inzicht in jezelf of je situatie te krijgen. De inzichten van die zonnige middag in het bos gebruik ik nu dagelijks! Iedereen die worstelt met stressgerelateerde klachten of die dichterbij zichzelf wil komen raad ik aan om met Marieke de natuur in te gaan. Laat je door haar begeleiden in je proces!

Maike

Je bent heel prettig in de benadering; je bent oprecht geïnteresseerd, zachtaardig, je straalt een bepaalde rust uit en je bent open en eerlijk. Ook stel je goede vragen, en je hebt mij gedurende de sessies veel inzichten geboden. Je maakte mooie parallellen, of je liet me dingen zien ik eerst niet zag: jij merkte dingen op die mij weer een stukje verder hielpen om zicht te krijgen op mijn leven nu en waar ik naartoe wil, of wat ik niet meer wil. Jouw stem heb ik bovendien als zeer prettig ervaren in het begeleiden van stiltewandelingen en mindfulness, fijn om naar te luisteren.

Eline

Wat een waardevolle sessie. Je hebt me gewezen op een deel van mezelf waar ik nooit eerder naar durfde te kijken.

Mariëlle

Als mijn benen ogen hadden, dan zouden ze nu huilen. Van blijdschap! De rest van mijn lichaam vraagt om diezelfde aandacht.

Sarah

Je bent een coach die goed luistert en kan teruggeven zonder oordeel. Daarnaast ben je heel kalm wat een fijne sfeer geeft voor zelfreflectie en ontwikkeling. De stiltewandeling die je begeleidde was heerlijk en voor mij echt broodnodig! Verder vond ik de geschreven verslagen echt een cadeautje. Je wist het heel mooi onder woorden te brengen en doordat je er zelf op zo’n moment zo in zit is het moeilijk om de hele sessie terug te halen. Dat lukte jou in jouw verslagen wel en daardoor vond ik ze heel waardevol.

Lisa

Heel bijzonder hoe er ineens ruimte ontstaat voor iets waarvan ik dacht dat ik het allang had verwerkt. Bedankt voor het creëren van dit inzicht! Hier ga ik zelf zeker mee verder.

Bodine

Je hebt een fijne energie.

Carla

Iedere keer als ik met jou door de natuur loop, vraag ik mezelf af waarom ik dit niet vaker doe!

Rik

Je moet je kunnen overgeven aan de coach. Dat gaat bij jou heel makkelijk. Ik voelde me vanaf het begin veilig en durfde me dan ook zonder problemen bloot te geven. Heel knap hoe je, zonder te sturen, me de juiste kant op kreeg om verbindingen te zien en me bewust te worden van wat er allemaal te zien is.

Wat gaf het een inzichten. Marieke wist de juiste vragen te stellen op de juiste momenten. Dat zette me aan het denken. Heel mooi om met een frisse blik te kijken naar het park waar ik toch elke week kom. Heel veel elementen had ik niet eerder gezien. De wandeling die we hadden zorgde ervoor dat ik meer naar binnen keerde. De vraag om te beschrijven wat ik zag in het park maakte me bewust van de buitenwereld. En de koppeling tussen die twee werelden gaf verhelderende inzichten waar ik nog lang op kan teren. Aanrader!

Nico