Maandelijkse WonderWandeling in de Stad

Wist je dat wij iedere dag toegang hebben tot de allergrootste bron van wijsheid die er is? Het is de wijsheid van ons eigen lichaam. We kunnen zoveel kracht, steun en plezier ervaren via ons eigen lijf.

Maar… hoe doe je dat?

De natuur helpt ons een handje. De manier waarop jij kijkt naar de natuur om je heen weerspiegelt je binnenste. In deze serie WonderWandelingen gaan we samen op pad, om te ontdekken wat de natuur jou te vertellen heeft. Je leert luisteren naar die wijsheid door bewuste en liefdevolle aandacht te schenken aan al je zintuigen. Tijdens deze meditatieve stiltewandelingen door hartje Utrecht is de natuur jouw spiegel. Kom in contact met je eigen natuur en laat je inspireren door de natuurlijke omgeving.

Klinkt dit nog steeds wat abstract?

Maak je geen zorgen. Ik sta klaar om samen met jou op pad te gaan. Ik begeleid je met mijn stem, ik deel inspirerende teksten met je, en ik zorg ervoor dat je niet verdwaalt. Ook niet in je eigen hoofd.

Marieke van Andel is natuurcoach, cultureel antropologe en dol op groen. In 2019 startte ze haar bedrijf jewildenatuur. Ze geeft workshops en individuele coaching in de buitenlucht, om jou dichter tot je wilde natuur te brengen.

Begeleiding: Marieke van Andel
Datum: vrijdag 23 oktober, 20 november, 18 december
Tijd: 10.00u – 11.30u (verzamelen vanaf 9.50u op de Brigittenbrug vlakbij het Graalhuis)
Deelnemers: (m/v), maximaal 6
Kosten: €15,- per keer
Aanmeldenvóór resp. 21 okt, 18 nov en 16 dec. via secretariaat@degraalbeweging.nl

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Dec 18 2020

Time

10:00 am - 11:30 am

Cost

€15,-

More Info

Read More
Graalhuis

Location

Graalhuis
REGISTER