Je Basis in Balans

Nieuw traject

Je Basis in Balans

Jij hebt je leven prima op orde, toch? Huis, partner, lieve vrienden. Waarom is er dan steeds dat stemmetje dat jou vertelt dat er méér is? Uit gewoonte wuif je het knagende gevoel weg. Als iemand iets nodig heeft sta jij voor ze klaar. Jezelf loop je intussen knalhard voorbij. Het liefst zou je tonnen energie willen overhouden voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Je wilt jouw talent inzetten en stralend door het leven gaan!

Maar je houdt nooit energie over. Je kijkt nog eens naar je huidige leven en je vindt het eigenlijk helemaal niet ‘prima op orde’. Jij hebt dromen en verlangens, je snakt naar een verandering. Tegelijkertijd wil je niemand tekort doen. De vraag is alleen: hoe zit het met jezelf? Gun jij ook jezelf wat je aan anderen zo vrijgevig uitdeelt? Ahhh! Die innerlijke worsteling! Hoe krijg jij je leven weer in balans?

Je zoekt al jáááren naar de juiste balans. Tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, geven en ontvangen. Heel eerlijk? Je komt er gewoon niet uit. Je maakt er een potje van en jij staat op de laatste plaats. Het is tijd om de balans terug te brengen in jouw basis. Zodat je weer zelf de regie neemt over jouw energie.

Dit hoef je niet alleen te doen. Sterker nog, je hebt de afgelopen jaren ontdekt dat het je in je eentje niet lukt. Tijd om hulptroepen in te schakelen en je aan te melden voor het driemaandentraject Je Basis in Balans. Ik ben er voor je, we gaan samen op pad!

Dit ben jij na het traject Je Basis in Balans:

 • Je kent je eigen grenzen. Je zegt NEE tegen anderen, zodat je JA zegt tegen jezelf.
 • Je weet wat jou energie geeft en wat energie vreet. Die kennis pas je dagelijks toe in je eigen voordeel.
 • Je durft keuzes te maken die jou blij maken, los van wat anderen erover zeggen.
 • Je creëert rust in je hoofd, want jij weet precies hoe jouw gedachten vóór je kunnen werken in plaats van tegen.
 • Je zet jezelf op de eerste plek. Je maakt tijd voor jouw eigen behoeftes en vraagt om hulp als het alleen niet gaat.

Wil jij weer het stralende middelpunt van je eigen leven worden en de balans in jouw basis herstellen?

Je Basis in Balans is een persoonlijk coachingstraject van drie maanden. Tijdens de coachingsessies ga je samen met mij de natuur in. We gaan terug naar de essentie en ontdekken wat het is dat jou tegenhoudt om jezelf op de eerste plaats te zetten en écht van het leven te genieten. Zo herinner jij je wat je het allerliefste wilt, wat jou ervan weerhoudt om dat te bereiken en welke stappen je nu al kunt zetten in de richting van een leven met jou als stralend middelpunt.

Dit gaan we doen:

5 x Persoonlijke coaching in de natuur (1-op-1 sessies)

Tijdens de vijf natuursessies kom je steeds dichter bij je eigen kern. Je krijgt inzicht in jouw huidige situatie, wat vraagt er al zolang om aandacht? Samen kijken we naar wat jou tot nu toe tegenhoudt om hiermee aan de slag te gaan. Het is een persoonlijke ontdekkingstocht, waarin ik je volledig begeleid. De oefeningen die je van mij krijgt, zorgen ervoor dat je niet blijft hangen in jouw nadenkende hoofd. Tijdens deze natuursessies ga jij daadwerkelijk voelen wat nodig is voor jou. Je ervaringen blijven nog een aantal dagen nawerken.

 • Je krijgt 5 live natuursessies van 1,5 à 2 uur
 • De oefeningen werken na in de dagen die volgen op de sessie

2 x Reiki-behandeling (fysiek of op afstand)

In coaching stuiten we op blokkades. Als jouw leven volledig in balans was, had je dit traject namelijk niet nodig. Met de reiki-behandelingen gaan we naar de kern van de blokkade. De reiki-behandeling geeft jouw levensenergie een boost in de juiste richting. Jouw intelligente lijf weet precies waar de energie nodig is. Door de reiki-energie uit te nodigen en toe te laten, stimuleer jij het zelfhelend vermogen van je lichaam. Of je er nu in gelooft of niet.

 • In de reiki-behandelingen krijgt jouw levensenergie een positieve boost
 • Je stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Persoonlijk eindverslag van jouw proces

Tijdens de coaching ben jij bezig met jouw proces. Om ervoor te zorgen dat je nergens anders over hoeft na te denken, maak ik voor jou een verslag van jouw proces. Zo heb je een document waarin je terug kunt bladeren. Jouw ontwikkeling tijdens het traject wordt op deze manier nog meer voelbaar!

 • Je ontvangt een verslag van jouw proces
 • Je hoeft tijdens de sessies nergens anders over na te denken

Praktisch

 • Duur: 3 maanden
 • 1 intake via Zoom (30 min)
 • 5 x 1-op-1 coaching in de natuur (1,5 à 2 uur)
 • 2 x reiki-behandeling op afstand (30 min)
 • Persoonlijk eindverslag van jouw proces
 • Begeleiding via mail tussendoor
 • Mijn onuitputtelijke liefde en support in jouw proces

De investering voor het coachingstraject Je Basis in Balans is €697,- (incl. BTW). Betaling in 4 termijnen van €180,- (incl. BTW) is mogelijk.