Wie ben ik?


Jij kijkt naar de dingen vanuit een ander perspectief. Soms maak je één opmerking en dan staat mijn hele verhaal op losse schroeven.

Mijn broer Maarten

Het was mijn broer die het zei. Ik doe het niet met opzet, maar ik dóe het wel. Ik geef je een andere kijk op de wereld. Op jouw wereld. Als je wilt.

Drie belangrijke dingen over mij

  1. Groen is mijn lievelings. Niet alleen de kleur, maar ook de geur en het gevoel van groen: de blaadjes aan de bomen, het gras onder mijn voeten en de hemel als er storm komt. En broccoli.
  2. Ik ben gek op taal. Ik houd van de talen van de wereld. Om Frans te leren ging ik als aupair naar de Côte d’Azur en mijn Spaans begon als handen- en voetenwerk in een Peruaanse gastfamilie. De interviews voor mijn masterscriptie heb ik in het Indonesisch gedaan. Ik kan mezelf nu niet meer verstaan op die oude voicerecorder.
  3. Ik drink soms augurkensap.

Ik ben nieuwsgierig naar …

… wat ons lijf allemaal kan! Ik geloof in mijn lijf als een verteller, waar ik heel goed naar wil leren luisteren. Aan de lopende band kom ik thuis met boeken over ons slimme lichaam, omgaan met je energie, oeroude natuurwijsheden uit verre oorden (en soms van om de hoek)… Er is zoveel nog te leren en te ontdekken!

En verder…

… ontving ik twee universitaire diploma’s: een BSc Culturele Antropologie en een MA International Humanitarian Action. Ik schreef twee scripties naar aanleiding van veldwerk in Peru (voor mijn bachelor) en Indonesië (voor mijn master) en ik vond het fantastisch. Wel was de academische wereld mij wat te abstract.

Tegenwoordig breng ik daarom graag wat pit in mijn bestaan. Met zangles, tango, acroyoga, toevallige ontmoetingen en wijsjes fluiten op de fiets.