Persoonlijk traject

Persoonlijke coaching in de natuur

Het gaat niet zo goed met je. Je loopt tegen je grenzen aan. Je hebt je laten meeslepen door wat er van je werd verwacht. Ergens hoor je haar wel, dat stemmetje van je lijf. Ze vertelt je om rustig aan te doen en te luisteren naar wat ze te zeggen heeft. Maar je weet niet hoe… Het resultaat?

Je hoofd blijft maar malen. Hoofdpijn krijg je ervan! Overdag ben je voortdurend aan het piekeren en ‘s avonds val je moeilijk in slaap.

Je bent aan de lopende band bezig, maar je krijgt niks af. Laat staan dat je een momentje rust neemt voor jezelf.

Je hebt er moeite mee om aanwezig te zijn, hier en nu. Je twijfelt over de toekomst en je vraagt je af of je het allemaal wel goed hebt gedaan.

Je durft niet te kiezen. Voor een ander ga je tot het gaatje, maar je hebt geen idee wat je zelf eigenlijk wilt.

Luister naar je lijf

Het is niet te laat, mooi mens. Je bent precies op tijd. Maar dan is het wel nodig dat je nú de signalen van je lijf serieus neemt. Dat je bereid bent om nú de verantwoordelijkheid voor jouw eigen proces naar een nieuwe balans op je te nemen. Dat je je klaarmaakt om in beweging te komen.

Hoofdpijn? Moe?

Het zijn berichten van je lijf, gericht aan jou. Als natuurcoach loop ik naast je tijdens een persoonlijk traject, waarin we met behulp van de natuur het gesprek aangaan met jouw lijf. De natuur is jouw spiegel; je krijgt rechtstreeks te zien wat er in jou leeft.

De antwoorden op jouw vragen zitten verborgen in jezelf. De symbolen die we onderweg tegenkomen maken dit voor jou zichtbaar én voelbaar.

Wat houdt het natuurcoachtraject in?

Tijdens een persoonlijk coachingstraject neem ik je mee de natuur in. Samen gaan we op onderzoek naar jouw wens, die aansluit bij jouw huidige situatie. De natuur helpt ons bij het zetten van de eerste stappen naar jouw nieuwe situatie.

De sessies vinden plaats in een natuurlijke omgeving rond Utrecht.
Landgoed Amelisweerd & Rhijnauwen (richting Bunnik)
Landgoed Beerschoten (bij De Bilt)
Ruigenhoeksepolder (Overvecht/Groenekan).

Wat levert het je op?

Je bent je bewust van de stem van jouw lijf.

Je leert te luisteren naar wat ze jou vertelt.

Je leert jouw eigen grenzen kennen én ernaar te leven.

Je ervaart meer rust in je dagelijks leven.

Je durft te kiezen in plaats van eindeloos te twijfelen.

Je weet hoe je kunt omgaan met je gedachten.

Wat is de investering?

De investering voor dit persoonlijke traject is €1200,- ex. BTW.

Proefsessie

Wil je graag eerst kennismaken met mij en mijn manier van werken? Dan nodig ik je van harte uit voor een proefsessie. Ik begeleid je tijdens een wandelmeditatie, ik vraag je naar jouw behoefte in een coach/coachtraject en ik vertel je precies wat mijn coachtraject jou kan opleveren. Op basis daarvan besluiten we samen of het volledige traject iets voor je is.

Wat neem je mee uit de proefsessie?

Naast een kennismaking met natuurcoaching en met mij, biedt de proefsessie ook direct persoonlijk resultaat. Ik geef je tijdens de sessie mijn volledige aandacht. Ik luister naar je en ik stel vragen, zonder oordeel. Na de sessie heb je helder inzicht in jouw huidige situatie.

  • Je maakt kennis met mij en de manier waarop ik samenwerk met de natuur, tijdens een sessie van ongeveer 1 uur.
  • Je krijgt helder inzicht in jouw vraag of probleem van dit moment
  • Je hebt letterlijk de eerste stappen in jouw proces gezet, of je nu wel of niet kiest voor een volledig traject.

De investering voor de proefsessie is €150,- (dit bedrag is inclusief btw).

Heb je nog een vraag of wil je graag direct een proefsessie inplannen? Stuur me dan een berichtje via marieke@jewildenatuur.nl of 06-13566880. Ik hoor je graag!