Reiki en Natuurcoaching

De combinatie van reiki en natuurcoaching is ontzettend krachtig

Coaching in de natuur laat je zien wat er op dit moment aandacht vraagt in jouw leven. We gaan samen in gesprek, ik stel jou vragen en ik let op hoe je lichaam reageert in verschillende situaties. Ook nodig ik je uit tot oefeningen in en met de natuur. Dit alles leidt ertoe dat jouw innerlijke proces zichtbaar wordt in de buitenwereld. Je kijkt, onderzoekt en voelt, met mij aan je zijde.

Coaching in de natuur laat jou dus letterlijk zien hoe het met je gaat. Je krijgt inzicht in jouw huidige situatie en je begrijpt wat jou tegenhoudt om je lievelingsleven te leiden.

Je zult merken dat de sessies nadat we samen hebben gewandeld nog doorwerken. Jij hebt ervoor gekozen een transformatie aan te gaan. je lichaam ondersteunt jou hierin. Daarom kun je je moe voelen of juist vol nieuwe ideeën zitten na een sessie. Vertrouw er maar op dat precies het nodige gebeurt.

Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam

Ik kan je hierbij extra ondersteuning geven in de vorm van reiki. Reiki is een vorm van energietherapie en stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Je lichaam is ontzettend wijs en intelligent – het weet ten alle tijden wat het beste voor je is. Tijdens de coaching in de natuur help ik je om te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. In een reikisessie kan ik jouw energie stimuleren om te gaan stromen naar de plekken waar het nodig is voor jou.

Wil je jouw levensenergie weer laten stromen? Neem contact met me op om een behandeling te boeken. In november en december 2020 kun je gebruik maken van mijn introductieaanbod: je boekt al een behandeling voor €25,-