Reiki

Reiki

Ik nodig je uit om samen met mij een nog diepere laag te raken in jouw persoonlijke proces. Dit zullen we doen door het inzetten van reiki, wat ervoor gaat zorgen dat jouw energie weer gaat stromen en blokkades zich opheffen.

Reiki is een samenstelling van de Japanse woorden rei (universeel) en ki (levensenergie). Tijdens de behandeling verbind ik mij met de universele levensenergie en laat deze door mijn handen stromen. Mijn handen leg ik tijdens de sessie op verschillende plekken op je lichaam. Zo krijgt jouw levensenergie een boost.

Wat ik doe is de reiki-energie doorgeven, vanuit de kosmos via mijn handen naar jouw lichaam. De energie weet zelf precies waar het nodig is en zal zich een weg banen naar blokkades die in jouw lichaam of leven opgelost mogen worden. Het kan gaan op blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Hoe werkt reiki?

Denk eens aan een snijwondje. In het begin stelp je het bloeden, je plakt misschien een pleister. Na een paar dagen heelt het wondje zich, er vormt zich een korstje en nog even later is er niets meer van te zien. Zonder dat je ernaar omkijkt is het wondje binnen een paar dagen verdwenen. Volledig geheeld.

Dit is de kracht van jouw lichaam. En die kracht bezit jouw lichaam niet alleen voor fysieke wondjes. Ook mentale, emotionele en spirituele wonden kun jij met jouw eigen levensenergie genezen. Je merkt de wond op, behandelt het, geeft het rust en tijd om te helen. Wat reiki doet, is jouw levensenergie een boost geven en weer laten stromen in de juiste richting.

Tijdens of na een reikibehandeling kun je je soms wat vermoeid voelen, of zijn sommige lichaamsdelen pijnlijker dan normaal. Dit is een teken dat jouw proces in gang is gezet. Om plaats te maken voor iets nieuws, is er eerst ruimte nodig. De pijnen en de blokkades die zich hebben vastgezet in jouw lichaam, zoeken een weg naar buiten. Dit kan ervoor zorgen dat je klachten gedurende een bepaalde periode lijken te versterken. Het is dan juist krachtig om door te zetten, met liefde te kijken naar de wijsheid van jouw lichaam en je over te geven aan het proces.

Ik ondersteun je hier graag in.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken via marieke@jewildenatuur.nl