Werk met mij

… en word weer het stralende middelpunt van je eigen leven!

– driemaandentraject –

Je Basis in Balans

Tijdens dit 1-op-1 coachingstraject neem ik je mee de natuur in. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. We kijken naar jouw leven op dit moment, je ontdekt jouw diepste wens én je ziet in wat je tegenhoudt om die te bereiken. Door praktische oefeningen in de natuur kom je tot nieuwe inzichten. De reiki-behandelingen zorgen ervoor dat jouw energie weer de goede kant op gaat stromen!

– eerst even kennismaken –

Balanswandeling

De balans is zoek, ja dat durf je wel toe te geven. En dat je er iets aan wilt doen is ook helder. Je twijfelt alleen nog over het coachingstraject Je Basis in Balans.

Dan nodig ik je graag uit voor een Balanswandeling. In de Balanswandeling maak je kennis met mij en mijn manier van samenwerken met de natuur. Zie het als een ‘proefsessie’ waar je direct al heel veel waarde uithaalt.