Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage is als een dans. Het is als een stromende rivier die soms woest kolkt en dan weer je lichaam laat tintelen van frisheid. Thaise Yogamassage helpt je verstillen, leert je ontspannen en laat je achter in liefde voor jezelf en je prachtige lijf.

De dans

Thaise Yogamassage is voortdurende beweging. Gever en ontvanger dansen samen, in een meditatieve flow. Door je spieren te stretchen en druk uit te oefenen op specifieke plekken, maak ik blokkades los. Na de massage voelt je lijf losser en meer ontspannen. Zonder dat je er bewust mee bezig bent geweest, maakte je ruimte voor het loslaten van spanningen op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Thaise Yogamassage is dus meer dan massage – het is heling van lichaam en geest.

Je wijze lijf

Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen in je lijf. Heb je nog iets te verwerken? Dan manifesteert die ervaring zich in je lichaam als spanning of pijn. Zie het als een bericht van je lichaam; je intelligente lijf geeft je voortdurend waardevolle informatie. Het vertelt je bijvoorbeeld wanneer je wilt eten, slapen of plassen. Maar er is zoveel méér. Je lichaam spreekt tot jou via gevoel. Het stemmetje in je buik, je ‘voorgevoel’, het zonder verklaring wéten welke keuze je gaat maken…

Als je leert hiernaar te luisteren én handelen, kun je je leven op een heel nieuwe manier gaan ervaren. Thaise Yogamassage helpt je om ruimte te creëren voor jouw stem. Via je lichaam werk je aan het opheffen van blokkades en het doorbreken van hardnekkige patronen. Je levensenergie gaat stromen en je hoort haar weer: jouw intuïtie. Door je lichaam te stretchen, te ontspannen en hier en daar een extra duwtje te geven, komen blokkades los en kun jij de verbinding met jouw krachtige kern herstellen.

Een kadootje voor lichaam en geest

De Thaise Yogamassage die ik geef is helend voor zowel je fysieke als je energetische lichaam. De flow waarin je terecht komt tijdens het ontvangen van de massage, maakt dat lichaam en geest volledig kunnen ontspannen. Mijn aanraking is liefdevol en zorgvuldig, en tijdens de behandeling ben ik met mijn aandacht helemaal bij jou. Jij mag loslaten en vertrouwen. Door mijn massage leer je opnieuw van jezelf en je lichaam te houden.

Praktisch

Tijdens een Thaise Yogamassage lig je op een speciale mat op de grond. Ik maak gebruik van mijn handen, voeten, ellebogen, onderarmen en knieën om jou te masseren. De massage wordt gegeven over je kleding heen. Draag dus soepele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen.

Ik ontvang je bij mij thuis met een kopje thee voorafgaand aan de massage. De massage zelf duurt ongeveer een uur en na de massage is er ruimte om je ervaring te delen.

Is dit wat jij nodig hebt? Stuur me een berichtje op marieke@jewildenatuur.nl en we maken een afspraak.