WonderWandeling

WonderWandeling, even tijd voor jou en je ervaring.

Rust en verbinding, met onszelf en met onze natuurlijke omgeving. In deze drukke wereld van overvolle agenda’s smachten we ernaar. Rust en verbinding, het zijn mooie woorden. Maar… hoe zorg je ervoor dat je het ook daadwerkelijk ervaart? Waar zit die toverknop?

De WonderWandeling is een ontdekkingstocht door denatuurlijke omgeving en je eigen lichaam. We gaan samen op pad, om rust en verbinding aan den lijve te ondervinden. Je wordt je bewust van jezelf en je omgeving en je leert om met aandacht te zijn waar je bent. We gaan naar buiten én keren naar binnen. Met elkaar ervaren we de natuur. Een gevoel dat nog lang blijft nazinderen!

Praktisch

De WonderWandeling vindt plaats in en om Utrecht. We gaan we op pad door de hofjes van de oude binnenstad, of ik neem je mee naar een prachtig gebied op fietsafstand van de Dom: recreatiegebied Ruigenhoekse Polder, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Meelopen met een WonderWandeling kan al voor €15,- per keer, of geef jezelf een strippenkaart kado: 3 wandelingen voor €40,-.

🎁 Geef jezelf of iemand anders een heerlijk kado! Neem een kijkje in de Agenda voor de volgende WonderWandeling, of vraag een privé-WonderWandeling aan voor jouw team of vriendengroep.

Tot ziens op WonderWandeling!