In gesprek met je lijf

Jouw prachtige, intelligente lichaam heeft je zoveel moois te vertellen!

webversie-02.jpg
 

Laat je inspireren door jouw natuur...

... en leer de taal van jouw eigen lijf

In dit 1 op 1 coachingstraject van 3 maanden ga jij de taal van jouw lijf leren. Met Thaise Yogamassage en coachingsessies in de natuur en ga je opnieuw leren voelen. Hoe is het nu met mij? Wat heb ik nodig? Maak je maar klaar voor een eerlijk (en leuk!) gesprek. Want er is méér dan je met je ogen kunt zien, en jouw lichaam deelt die verborgen kennis supergraag met jou. Echt, je lijf is fantastisch! Voel, luister en vertrouw maar.

Durf jij? Als je JA zegt, zal er een wereld voor je opengaan. De wereld waarvan je alleen dacht te kunnen dromen, is véél dichterbij dan je nu denkt… Rust in je hoofd, ruimte in je lijf én plezier in je leven: het is er al!


Ga je mee?

 
Rennende vrouw

Cliënt over coaching in de natuur:

"In de natuur word je rustiger en kom je meer tot jezelf, en de begeleiding van Marieke brengt je nog een stapje verder. Ze creëert een fijne sfeer en de oefeningen helpen om meer inzicht in jezelf of je situatie te krijgen. De inzichten van die zonnige middag in het bos gebruik ik nu dagelijks! Ik raad het iedereen aan: ga met Marieke de natuur in en laat je door haar begeleiden in je proces!"

 

Ik ben heel benieuwd, maar...

... je weet het nog niet zeker? Dat snap ik! Daarom kun je een gratis Inspiratiesessie ✨ met me boeken. In dit gesprek beantwoord ik al je vragen én leer je me gelijk een beetje kennen. Klikken wij? Dan kijken we samen verder, als jij daar interesse in hebt.

Meld je hier aan voor een gratis Inspiratiesessie ✨
 

Hoe werkt dit allemaal?

Dit ben jij

Je hebt niks te klagen en tóch kriebelt het. Er kan wel wat meer glitter in je leven, meer ontspanning ook. Bewustzijn! En dan niet alleen het wóórd, maar het ook echt vóelen.


Ondanks al je contacten mis je de échte verbinding. En heel eerlijk... vooral de verbinding met je éigen lijf. Jep, je bent er niet trots op, maar je leeft als een hoofd met beentjes. En dat heeft heel wat consequenties tot gevolg:


  • aan ontspanning kom je niet toe. Hoe werkt dat eigenlijk, uitrusten?

  • afspraken voor jezelf verzet je voortdurend. Er zijn belangrijker zaken, toch?

  • je energie is zo goed als op. Alleen niemand die 't ziet, want de laatste lachjes zijn voor de buitenwereld.

Dit is wat het je brengt

​Neeeee! Lieve mooierd, dit kan anders. En ik weet hoe. Jij trouwens ook, en precies dát gaan we tevoorschijn toveren. Wat ik van jou vraag, is volledige toewijding. Dan herken je jezelf niet meer terug (maar je bent het echt):

  • Je kent je eigen grenzen: meer NEE voor anderen = meer JA voor jou.

  • Je ervaart een diepe connectie met je eigen, wijze lichaam. Ze is jouw belangrijkste tool, je werkt met haar sámen. Niks hoofd op pootjes.

  • Je hebt plezier in iedere dag! En méér dan dat: jouw schaterende lach brengt diepe vreugde. Voor jou én voor de lieverds om je heen.

Dit is je investering

  • Je investering in tijd: gedurende 3 maanden dompel je je onder in dit traject en laat je je door mij begeleiden.

  • Je investering in energie: je bent 3 maanden aanwezig en toegewijd. Je neemt je voor om je eigen grootste supporter te zijn. Liefde voor jou! Jij verdient dit ♡

  • Je investering in geld: €1400

 
 
CAMV5456.JPG

Ik neem je mee op avontuur!

en dit is wat we gaan doen...

 

1x Bruisende Kick-Off (2 uur)

YES! Jij hebt een grote JA gezegd tegen jezelf! De energie gaat heerlijk stromen, en voor een hoge energie is een stevige basis nodig. We starten met met aarding en leggen het fundament voor de rest van het traject.
Deze eerste sessie vindt plaats in de natuur ♡

1x Thaise Yogamassage + coaching (2uur)

Je lijf is je belangrijkste gids, en daar maken we dankbaar gebruik van. Met Thaise Yogamassage verkennen we de grenzen van je fysieke lichaam. Wat is prettig, waar gaat het stroef? Het uitgangspunt blijft rust en ontspanning, we forceren niets. Alles wat we ont-dekken nemen we mee in de aansluitende coaching.

3x Natuursessie (2 uur)

Oh, de natuur! We zijn niet alleen aanwézig in de natuur, in onze sessies werken we sámen met de natuur. Ze is onze liefdevolle spiegel, ze laat ons nieuwe perspectieven zien, ze omringt ons… De Natuursessies gaan over ontdekken, aankijken, vertrouwen, overgave… Bereid je maar voor op verrassingen!

1x Thaise Yogamassage + reikibekrachtiging (2 uur)

De ontdekkingen, inzichten en ervaringen uit het traject bekrachtigen we in deze afsluitende sessie. We keren terug naar het lijf via een ontspannende Thaise Yogamassage, en met de inbreng van reiki ontvangt jouw levensenergie een boost in de juiste richting.

3x Check-in

Er is ruimte voor reflectie. Na iedere natuursessie ontvang je een worksheet met vragen en oefeningen voor thuis. In de week die volgt bellen we op jouw initiatief 15 à 20 min. Een incheck-momentje waarin je mag delen wat je wilt.

Oneindige liefde & support in jouw proces

Van begin tot eind ben ik bereikbaar voor jouw vragen via mail en whatsapp. Ik reageer sowieso op maan- en woensdag, en soms tussendoor.