top of page
Marieke-5.jpg

Stoelmassages bij jouw bedrijf

Een moment van ontspanning voor je werknemers

Ontspanning op de werkvloer

Geef jouw werknemers het grootste kado: een blijk van waardering voor hun inzet

Eén thuiszittende werknemer kost jou als werkgever tussen de €250 en €400. Wààt? Best een verlies dus, als er weer iemand op het punt staat om uit te vallen. En dan hebben we het alleen nog maar over het financiële plaatje...


Wat als je dit bedrag nu eens preventief investeert? Zo voorkom je, heel pragmatisch, ongewenste kosten voor je bedrijf. Veel belangrijker nog: jouw investering is een grote blijk van waardering naar je werknemer. Zo zorg je heel eenvoudig voor meer werkgeluk en dus een blijer bedrijf.

Dát is nog eens winst.


Mijn naam is Marieke van Andel en ik breng rust, ontspanning en sprankeling met me mee. Na een sessie met mij voel je je gegarandeerd kalmer van binnen. Gek genoeg zorgt juist die innerlijke rust voor een heel effectieve manier van werken!

Dit wil jij ook... voor jezelf én voor je werknemers!

(Hier lees je meer over Marieke)

'Het tintelde door mijn hele lijf. Ik voel zoveel ruimte na de massage!'

Cliënt Thaise Yogamassage

Sprankelende Stoelsessies

Ontspanningsmassage en klachtenbehandeling in één

De stoelmassage die ik aanbied is gericht op klachtenbehandeling van nek, schouders en rug. Ik gebruik mijn handen, onderarmen en ellebogen om een combinatie van westerse en oosterse massagetechnieken toe te passen. Hierdoor kan ik iemand in 20-25 minuten afhelpen van klachten, én stimuleer ik de energiebanen waardoor het spier- en zenuwstelsel een boost krijgt.


Je zult merken dat je na een stoelmassage meer ruimte in je lijf ervaart, frisse energie voelt stromen en helemaal tintelt. Daarom noem ik mijn behandelingen Sprankelende Stoelsessies. Ervaar het zelf!

Hoe werkt dat?

Voorafgaand aan de sessie neem ik een korte anamnese af. Jouw antwoorden op de vragen en mijn kennis en inzicht in het menselijk lichaam, leiden tot een effectieve massage op maat. Ik geef de stoelmassage op een speciale massagestoel. Voor het ontvangen van een sessie hoef je alleen maar plaats te nemen – je bent tijdens de massage gewoon gekleed. Ik maak geen gebruik van olie, dus geen geplak achteraf. Je kunt na de massage direct verder met waar je mee bezig was. Let er wel op dat je extra water of thee drinkt. Zo help je je lijf om dat wat is losgekomen goed af te voeren.

Een stoelmassage van mij is dus niet 'zomaar' en fysieke ontspanningsmassage. Als masseur én reiki practitioner stroomt de levensenergie door mijn handen. In een sessie geef ik deze met liefde door aan jou. Na een Sprankelende Stoelsessie stroomt de levensenergie weer door je hele lijf!

Tarief: €400

Ook Sprankelende Stoelsessies kado doen aan jouw werknemers? Voor €400 (ex. BTW) ben ik een dagdeel bij jou op kantoor of bij je event aanwezig (tijden in overleg). Vooraf en aansluitend ben ik beschikbaar voor vragen.

en de kleine lettertjes

Méér dan massage nodig?

Dit is wat ik voor je kan doen. Heb je een ander voorstel of een vraag?
Laten we praten!

2021_03_Live dag - Natural Flow Coaching_058.jpg

In Gesprek met je Lijf

1-op-1 traject

boom.jpg

WonderWandeling

Workshop mindfulness

Erkenningen

Als stoelmasseur ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Ik volgde de cursus Stoelmassage Expert voor het geven van een therapeutische behandeling bij Kopos. Via opleidingsinstituut Thai Dee ben ik opgeleid tot Thaise Yogamasseur.

bottom of page