top of page
slootje.jpg

Hoi perfectionist ♡

Wil jij éindelijk rust in je hoofd en de verbinding met je lijf weer voelen?

Ik begeleid perfectionistische mensen die richting burn-out razen weer terug naar de verbinding met hun lijf. Dat doe ik door middel van Thaise Yogamassage en coaching in de natuur.

Leer goed te voélen, zodat je je weer góed gaat voelen.

Stop met luisteren naar alle kritische stemmetjes die jou vertellen wat je moet doen en laten. Leer liefdevol luisteren naar je lijf en zet vandaag de eerste stap. 

Download hier gratis mijn wandeloefening Stop met piekeren, kom in het NU ♡

Marieke-5.jpg

Hoi, ik ben Marieke

Ik geloof in mijn lijf als mijn meest waardevolle bron van wijsheid, kracht en plezier. En dat is het ook voor jou!


Het idee dat je lijf je enorm tegenwerkt en dat niks in je leven echt goed lukt, dat ken ik heel goed. Moe zonder reden, geen visie voor de toekomst, wekelijks migraine. Ik kén het. Jarenlang was ik op zoek naar datgene waar mijn hart een sprongetje van maakte en jarenlang negeerde ik de zachte fluistering van datzelfde hart – ze was me allang aanwijzingen aan het geven in de juiste richting. Ik luisterde niet.

Gelukkig kan ik zeggen dat de verbinding die ik met mijn lijf heb steeds hechter wordt. Ik kijk in de spiegel en houd iedere dag een beetje meer van mezelf. Ik sta mezelf toe te luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn wijsheid, mijn gids.


Altijd áán staan en van nut zijn, dat hoeven we van onszelf niet te vragen. Kijk maar om je heen: de natuur is een prachtig voorbeeld.


We vragen toch ook niet aan een appelboom om het hele jaar door exact vijf appels per dag te leveren?


Alles heeft een eigen ritme, ook jij. Als jij wilt leven vanuit jezelf, dan is het nodig om jouw ritme te ontdekken, en daarvoor is de enige manier: vertraging en verstilling. Met een nieuwsgierige blik, heel eerlijk kijken naar jezelf. En vervolgens doen wat nodig is.


Door zelf door dit proces heen te gaan, ben ik gekomen tot wat ik nu doe. Ik leid jou – perfectionist die richting burn-out raast – weer terug naar de verbinding met je eigen lijf, door middel van Thaise Yogamassage en coaching in de natuur.


Zodat jij het stralende middelpunt kunt zijn van jouw eigen leven.

Stop met piekeren. Start met voelen. Wees welkom in dit moment.

bottom of page