boom.jpg

Meer Marieke :)

Of, zoals een Frans jochie ooit zei: Magie-ke ♡

  • Groen is mijn lievelings. Niet alleen de kleur, maar ook de geur en het gevoel van groen: de blaadjes aan de bomen, het gras onder mijn voeten en de hemel als er storm komt. En broccoli. En vooruit... gouden glitters!

  • Ik ben gek op taal. Frans leerde ik werkend op een camping, mijn Spaans begon als handen- en voetenwerk in een Peruaanse gastfamilie en de interviews voor mijn masterscriptie heb ik in het Indonesisch gedaan. Ik kan mezelf nu niet meer verstaan op die oude voicerecorder...

  • Mijn lijf is mijn gids. Ik geloof in haar als liefdevolle verteller, waar ik heel goed naar wil leren luisteren. Aan de lopende band kom ik thuis met boeken over ons intelligente lichaam, omgaan met je energie, oeroude natuurwijsheden uit verre oorden (en soms van om de hoek)… Er is zoveel nog te leren en te ontdekken!

Het is dat laatste, het 'gesprek met je lijf', wat me mateloos fascineert! Zoveel lagen, zoveel wijsheid... Het liefst ben ik er de héle dag mee bezig!

Ben jij benieuwd naar wat jouw lijf vertelt? Plan dan een gratis Inspiratiesessie met me in!

Jes, ik wil een Inspiratiesessie!
 

Jij kijkt naar de dingen vanuit een ander perspectief. Soms maak je één opmerking en dan staat mijn hele verhaal op losse schroeven.

~ Mijn broer

 
boom.jpg

In andere woorden...

Ik heb een frisse kijk. Waar alles een rommeltje lijkt, krijg ik het voor elkaar om het verband te zien. Noem het vergezocht, een beetje gek of gewoon creatief. En heel vaak klopt het nog ook, wat ik zie. Soms IS iets er nog niet, maar heb ik de potentie al gespot. Als in een glazen bol zie ik mogelijkheden in wat obstakels lijken.

Dus, dat is wat ik doe. Ik geef je een andere kijk op de wereld. Op jouw wereld. Als je wilt.

Samen met mijn grote liefde voor verwondering, mijn open karakter en mijn eigen stem (letterlijk en figuurlijk) maakt dit mij tot... 

Tja, lees daarvoor liever even de reviews van mensen met wie ik werkte.

Naar de reviews!
 

Acroyoga, toevallige ontmoetingen, wijsjes fluiten op de fiets