top of page
Marieke-29_edited.jpg

Liefde voor je Lijf

Kies voor jezelf. Sta het jezelf toe om liefdevol te worden (aan)geraakt. Voel opnieuw de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Geef jezelf een Liefde voor je Lijf-sessie kado, 2 uur lang puur ontvangen en ontspannen ♡

Zelfliefde. Klinkt dat niet een beetje arrogant?

Ja, dat dacht ik ook heel lang... En het antwoord is: nee. Liefde kan niet óp. Liefde is er altijd, overal, voor iedereen. Onuitputtelijk. Liefde voor jou gaat dus nooit ten koste van liefde voor een ander.


Sterker nog: liefde voor jezelf is de basis van alles.


Je weet dit wel, maar het is zó moeilijk. Géven, dat is geen probleem. Maar ontvangen zonder wederdienst, dát vind je lastig.


Als jij je eigen bron niet vult, is er niets meer om te geven.

Eén van de belangrijkste manieren om dat te doen, is met liefdevolle aanraking. Het is het eerste wat we nodig hebben als we op deze wereld zijn, en het laatste wat we mee kunnen geven aan iemand die de wereld verlaat.

Gun jezelf liefde in je leven.

Loop naar de dichtstbijzijnde spiegel, kijk jezelf aan en zeg het: ik hou van jou. Oefen iedere dag, totdat je het écht voelt.

Heb jij vandaag al 'ik hou van jou' tegen jezelf gezegd?

Marieke-6.jpg

Zelfliefde - hoe doe je dat?

Soms is het nee zeggen, soms juist keihard JA! Zelfliefde kan zacht zijn en warm, maar ook een krachtig duwtje in de rug. 


Het is voor iedereen en op elk moment anders. 

En weet je? Zelfliefde geef je aan jezelf, júist door de liefde van een ander te mogen ontvangen.

Marieke-15_edited.jpg

Wat is de Liefde voor je Lijf-sessie?

2 uur lang heb je mijn volledige toegewijde liefdevolle aandacht. Ik geef je precies waar je op dat moment behoefte aan hebt. De volgende onderdelen komen sowieso aan bod:

Hartvisualisatie | Met mijn stem begeleid ik je in een visualisatie waarin je verbinding maakt met jouw hart. Je voelt haar kloppen en luistert naar haar diepste wens...


Reiki | Er is zoveel liefdevolle energie voor jou beschikbaar... We halen energetische blokkades weg, zodat je de heldere kosmische energie door je heen voelt stromen. 

Thaise Yogamassage | Mijn zachte, liefdevolle aanraking zorgt ervoor dat je volledig zakt in je lijf. Je ervaart ruimte, ontspanning en bovenal: liefde.

Therapeutic Flying | Sta je open voor een ander perspectief? Geef je over in vertrouwen en ik laat je vliegen...

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt.

Dus stop met denken. Ga voelen.

Marieke-7.jpg

Even voorstellen :)

Mijn naam is Marieke van Andel.

Ik geloof in mijn lijf als mijn meest waardevolle bron van wijsheid, kracht en plezier.

En dat is het ook voor jou!

Het idee dat je lijf je enorm tegenwerkt en dat niks in je leven echt goed lukt, dat ken ik heel goed. Moe zonder reden, geen visie voor de toekomst, wekelijks migraine. Ik kén het. Jarenlang was ik op zoek naar datgene waar mijn hart een sprongetje van maakte en jarenlang negeerde ik de zachte fluistering van datzelfde hart – ze was me allang aanwijzingen aan het geven in de juiste richting. Ik luisterde niet.


In maart 2021, toen ik nog parttime in loondienst werkte, raakte ik overspannen. Geen woord dat ik trots draag, maar wel de waarheid. In één week startte ik drie keer huilend mijn werkdag. Ik wist gewoon niét wat ik moest doen. Ik durfde geen enkele verantwoordelijkheid te dragen, ik zat erbij als een zombie. Een maand lang ben ik gestopt met alles wat ik deed. Aan de huisarts vertelde ik dat het voelde als falen: hoe kan IK, die mensen begeleid naar de verbinding met hun lijf, mijn eigen lijf zo hebben verwaarloosd? Ze verzekerde me: je hebt het goed gedaan. Je ging op de rem staan. Je hebt erger voorkomen. Je bent júist een voorbeeld. Jij bent ontzettend goed aan het luisteren...


Ik was verbaasd. Stil worden en luisteren, dat is niet iets wat ons van jongs af aan wordt geleerd. We hebben doelen te behalen, cijfers te scoren, mensen te pleasen. Toch? Maar altijd áán staan en van nut zijn, dat hoeven we van onszelf niet te vragen. Kijk maar om je heen: de natuur is een prachtig voorbeeld. We vragen toch ook niet aan een appelboom om het hele jaar door exact vijf appels per dag te leveren?


Alles heeft een eigen ritme, ook jij. Als jij wilt leven vanuit jezelf, dan heb je jouw ritme te ontdekken en daarvoor is de enige manier: vertraging en verstilling. Met een nieuwsgierige blik, heel eerlijk kijken naar jezelf. En vervolgens doen wat nodig is.


Door zelf door dit proces heen te gaan, ben ik gekomen tot wat ik nu doe. Ik leid jou – perfectionist die richting burn-out raast – weer terug naar de verbinding met je eigen lijf, door middel van Thaise Yogamassage en coaching in de natuur.


Zodat jij het stralende middelpunt weer wordt van jouw eigen leven.

Heeft jouw lijf liefde nodig?

Je bent zó welkom voor een sessie

Marieke-32.jpg

Dit zegt Rosan over mijn liefdevolle sessies:

Rosan Slebioda.jpg

Marieke, je hebt me gedragen. 

Me laten dwarrelen als een herfstblaadje. Me laten vliegen als een vlinder. Mijn zachte gedachten gevoed. Verstilling gebracht. Me laten voelen dat evenwicht er ook kan zijn zonder symmetrie. Dankzij jouw volledige toewijding, en mijn eigen keuze om dit traject ook volledig toegewijd met je in te gaan weet ik en voel ik heel helder:


"Mijn eerste liefde, ben ik."

Rosan

Marieke-25.jpg

Ontmoet ik je binnenkort?

Dit is hoe je je na de sessie voelt:

  • Je bent gedragen. Je voelt je lichter, er is ruimte in je lijf gekomen.

  • Je kijkt met een frisse blik om je heen. Zachter. Liefdevoller. Helder. Niets is veranderd, en tegelijkertijd is niets hetzelfde. 

  • Je straalt! Er is een lichtje in je ogen aangegaan.

  • Je bent trots. Je hebt jouw behoeften aangegeven, jouw grenzen gerespecteerd. En waar er ruimte was, heb je jezelf uitgedaagd.

  • Je voelt je verbonden met je lijf. Je wéét weer: je lijf is er vóór je. Niet tegen.

slootje.jpg

Dankbare anonieme ontvanger

"Een massage van Marieke is een cadeautje in de vorm van een heerlijk ontspanmoment en leert je beter naar je lichaam luisteren."

bottom of page